Open4c

Zakelijke partners

Rechtsbijstand nodig?

Als u een dagvaarding hebt ontvangen is het tijd om rechtsbijstand in te schakelen. In het geval van een strafrechtelijke zaak kunt het beste terecht bij Van Koutrik Advocaten. Dat is een zeer gekwalificeerde Strafrecht advocaat uit Amsterdam met vele jaren ervaring.

Ahrend kantoormeubels

Bij een uitbreiding van je bedrijf is het van belang om te investeren in goed kantoormeubilair. Bij Desko Kantoormeubelen kun je onder andere terecht voor meubels van de merken Ahrend, Vitra, Gispen en vele andere kwaliteitsmerken.

Met een deurwaarder je geld krijgen

Wil je een deurwaarder inschakelen? De experts van Yuridis zijn hiervoor geschikt. Snel resultaat zonder risico.

Energiek en wendbaar werken

Geef je personeel nieuwe energie en maak het bedrijf wendbaar met lean management. Het Adviesbureau is hiervoor een echte aanrader.

Optimalisatie van je bedrijfsvoering

Bij 5ST3PS volg je een professionele Six Sigma training voor de green belt. Hiermee heb je een goede basis om bedrijfsprocessen te verbeteren en efficiënter te maken.

Houten kisten of kratten voor het verpakken van producten

De houten kisten of kratten komen in elke gewenste maat en deze kunt u meermaals gebruiken. Ook zijn de kisten ISPM-15 HT gecertificeerd dus voldoen deze aan alle internationale exporteisen op het gebied van houten verpakkingen

Veilige werkomgeving voor vakmannen

Zorg dat jij en je collega’s allemaal het VCA Certificaat behalen, zodat je langdurig en in goede gezondheid kunt blijven werken. Kies ook voor een veilige werkomgeving.

Teambuiding buitenactiviteiten

Maak van je collega’s een team met de teambuilding buitenactiviteiten van Out-Doorn.

Bmiddl.nl

Hulp nodig tijdens de scheiding? Kijk op www.bmiddl.nl voor meer informatie over echtscheidingsbemiddling.

Professionele trainingen

Een van de beste manieren om je werknemers te blijven motiveren en ontwikkelen, is het aanbieden van trainingen waarin ze zichzelf kunnen verbeteren, zoals een verkooptraining. Proftrainingen.nl helpt je bij het trainen van je personeel, waar jezelf uiteindelijk natuurlijk ook baat bij hebt door hogere salespercentages.

Wanneer kun je partneralimentatie innen?

Je kunt partneralimentatie (laten) innen wanneer dit deze niet op tijd is voldaan. Schakel hiervoor een specialist in voor het innen van partneralimentatie.

Compostable packaging

Innoveer jouw verpakkingen met compostable packaging van Paperfoam , zodat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Personeelstool

Voor het opstarten van een bedrijf is het essentieel om alles op rolletjes te laten verlopen qua planning. Ook daarna is een strakke planning voor de hoogste effienctie belangrijk. Een personeelstool kan je hierbij helpen.

Onderhoud je machines

Geef je machines extra aandacht, dit hebben ze nodig. Doe op tijd smeer technisch onderhoud .

Over ons

We nodigen je uit om deel te nemen aan het gesprek. Laat jouw reacties achter onder onze blogs, deel jouw eigen ervaringen en stel vragen. Samen kunnen we leren en groeien.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mis nooit meer een update en ontvang exclusieve content rechtstreeks in jouw inbox.

Dank je voor jouw bezoek aan onze zakelijke blogpagina. We kijken ernaar uit om jou te helpen jouw zakelijke doelen te bereiken en samen te werken aan een succesvolle toekomst.

Contactgegevens

Via info @ open4c.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden